Gate terminal – Energie

Aeroview b.v. - Rotterdam

Gate terminal – Public affairs/communicatie
In 2008 start de bouw van de eerste LNG importterminal van Nederland. Een belangrijke schakel in de energierotonde die Nederland op het internationale toneel wil spelen. Waar water is komt land, waar land is komt water.

Vanaf het prille begin is Strategia betrokken in een brede rol waarin de communicatie naar een grote diversiteit aan stakeholders centraal staat. Een public-private partnership, waarin overheden en grote energieconcerns participeren.

Een bijzondere inzet van fotografie en video laat alle stakeholders letterlijk de het ontstaan van Gate terminal meebeleven. Hoogtepunt is de feestelijke opening van Gate door Koningin Beatrix in aanwezigheid van zo’n 700 gasten uit de top van de energiewereld.

Veiligheids- en risico communicatie vormden een fundamenteel onderdeel van de communicatie-aanpak van Gate terminal. In nauwe samenwerking met de operatie, HSEQ en het management werden deze plannen ontwikkeld, getraind en voortdurend verbeterd.

Veiligheids- en risico communicatie vormden een fundamenteel onderdeel van de communicatie-aanpak van Gate terminal. In nauwe samenwerking met de operatie, HSEQ en het management werden deze plannen ontwikkeld, getraind en voortdurend verbeterd.Veiligheids- en risico communicatie vormden een fundamenteel onderdeel van de communicatie-aanpak van Gate terminal. In nauwe samenwerking met de operatie, HSEQ en het management werden deze plannen ontwikkeld, getraind en voortdurend verbeterd.Veiligheids- en risico communicatie vormde een fundamenteel onderdeel van de communicatie-aanpak van Gate terminal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *